BASIS

Het BASIS servicepakket

Met het BASIS pakket heeft u de zekerheid van snelle hulp bij pech onderweg. Scootmobielservice Nijverdal zorgt ervoor dat u bij pech onderweg tezamen met uw scootmobiel opgehaald en thuisgebracht wordt. Bij pech kunt u ons bellen waarna wij er naar streven binnen een half uur ter plaatse te zijn.

Reparatie

Bij pech onderweg wordt u snel en adequaat geholpen en zonodig thuis gebracht. Mocht reparatie van uw scootmobiel noodzakelijk te zijn, kunt u gebruik maken van de reparatiedienst. Wij komen bij u thuis, mocht reparatie ter plaatse niet mogelijk zijn dan heeft u de mogelijkheid voor een vervangende scootmobiel. Reparatie en een vervangende scootmobiel worden apart in rekening gebracht. (Bij de BRONS, ZILVER en GOUD-pakketten zijn voorrijkosten en vervangende scootmobiel inbegrepen).

Onderhoud

Het onderhoud kunt u tevens laten uitvoeren door ons. De kosten voor een hiervan worden apart in rekening gebracht. (Jaarlijks onderhoud is inclusief bij het ZILVER en GOUD pakket).

Verzekering

U kunt uw scootmobiel in combinatie met het BASIS pakket eventueel zeer voordelig via ons verzekeren. Vraag hiervoor naar onze mogelijkheden.